Amy Schumer stiekem in het huwelijksbootje gestapt

De actrice maakte de big surprise met een reeks prachtige foto's bekend via Instagram.

Hoewel pas in november naar buiten kwam dat Amy Schumer als een blok was gevallen voor een 37-jarige chef-kok, blijken Amy Schumer en haar liefje Chris Fischer nu zelfs in het huwelijksbootje gestapt te zijn…
 
Gastenlijst
 
De I Feel Pretty-actrice maakte de big surprise bekend via Instagram, waar ze de afgelopen uren een reeks foto’s van de speciale dag op postte. Van een extravagante trouwjurk was overigens geen sprake. Amy hulde zich namelijk gewoon in een simpele witte jurk waar ze in de avonduren een wit vestje overheen sloeg. De gastenlijst daarentegen was een stuk specialer. Niet alleen goede vriendin Jennifer Lawrence was van de partij, ook Jake Gyllenhaal en Sharon Stone kwamen naar Malibu om de huwelijksdag bij te wonen. 
 
Zwanger
 
De actrice laat overigens wel gelijk weten nog niet bezig te zijn met een eventuele gezinsuitbreiding. “Nee, ik ben niet zwanger!”, schrijft ze in een bericht op Instagram. Maar wat niet is, kan natuurlijk altijd nog komen. Tot die tijd genieten de twee in ieder geval nog volop van elkaar. Enne, wanneer je naar de foto’s kijkt, zie je duidelijk dat de liefde ervan af spat. Prachtig!
 
 

 

Een bericht dat is gedeeld door @amyschumer op

 
 

 

Een bericht dat is gedeeld door @amyschumer op

 
 

 

Een bericht dat is gedeeld door @amyschumer op

 
Beeld: Instagram, Getty
 

Laatste nieuws