Kate Moss heeft een geld-besparende truc die nog steeds werkt

Dit gaat je héél veel geld besparen!

Lees ook

Toen supermodel Kate Moss een tiener was, kocht ze al haar kleding bij Oxfam. Vandaag de dag zet ze zich nog steeds in voor het goede doel en geeft ze regelmatig stapels kleding aan de goede doelen winkels. Het kopen van second-hand clothing is nu dan ook hipper dan ooit en bespaart je, niet geheel onbelangrijk, ook nog eens enorm veel geld!

Tweedehandswinkel

Kate zei ooit: “I’m in love with charity shops. Want weet je, al die vintage shops zoeken naar kleding in goede doelen winkels en verkopen de items vervolgens voor 500 pond. Alleen omdat zij weten hoe een echt Balmain shirt eruitziet.” Dus, ga aankomende week naar een tweedehands winkel en neem de onderstaande tips mee zeker mee. Wie weet scoor je nog aantal te gekke items!

1/ Altijd het label checken naar de stof
Zo kan je opeens een prachtige kasjmieren trui in je handen hebben!

2/ Koop niet té snel
Tweedehands winkels kunnen door lage prijzen zorgen voor impulsief koopgedrag. Neem dus ook weer niet te snel beslissingen. Stel jezelf bijvoorbeeld de vraag of je het item ook daadwerkelijk gaat dragen en neem daarna pas je beslissing. 

3/ Geduldig zijn
Vaak zijn deze winkels aardig groot en hangt er van alles door elkaar. De items op de paspoppen hoeven dus niet per se de beste items te zijn. Ga de winkel in en neem je tijd. Voor je het weet heb jij een topstuk te pakken.

 

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook