Wait, what? Dit eiland is alleen toegestaan voor vrouwen

No men allowed!

Lees ook

Ben jij je geliefde even helemaal zat en wil je er graag even tussenuit? Dan is SuperShe Island de plek waar je naartoe moet gaan. Het eiland aan de kust van Finland heeft namelijk een woman-only policy en is dus ook echt een no go voor het mannelijke geslacht. En daar zitten dus aardig wat voordelen aan!

Ontspannen

Naast dat je op dit eiland volledig tijd voor jezelf kunt nemen, is dit volgens Kristina Roth, de bedenker van het eiland, het ultieme droomeiland voor ons vrouwen. Volgens de voormalig consultant hoef je je tijdens je vakantie op SuperShe Island namelijk niet druk te maken om hoe je eruitziet. Hierdoor kun je volledig ontspannen en jezelf zijn, zónder dat mannen je van de wijs kunnen brengen. Daarnaast kun je optimaal genieten van de spa, de activiteiten en vooral de rust die het eiland te bieden heeft. 

Relatie

Het eiland dat Kristina van haar schoonouders kocht, zal vanaf juli dan ook alleen geopend zijn voor vrouwen. Al zal dat overigens niet voor altijd zijn. Kristina is namelijk allesbehalve een mannenhater. Integendeel zelfs. De big boss van het eiland is namelijk happily in love met haar vriend, waar ze het eiland stiekem aan te danken heeft. Hij vond het namelijk hét perfecte eiland voor haar. Toen zijn ouders het bosrijke eiland besloten te gaan verkopen, was hij dan ook diegene die Kristina aanspoorde om het te kopen. 

Lidmaatschap

Mocht je nou per direct je koffers willen pakken en zo snel mogelijk een ticket naar dit resort boeken? Heb dan nog even geduld. Naast dat het SuperShe Island pas vanaf juli te betreden is, wordt er ook nog om een exclusive membership gevraagd. En iets zegt ons dat dit allesbehalve goedkoop gaat zijn. Maar hé, dan kom je wel eindelijk eens volledig tot rust!  

 

Een bericht gedeeld door Fête By Her (@fetebyher) op

Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook