Win een overnachting in het luxueuze boetiekhotel Sir Albert (gesloten)

Doe snel mee!

Win een overnachting in het luxueuze boetiekhotel Sir Albert (gesloten)

Koppels, duo's, stelletjes, verliefde tortelduiven, you name it; opgelet! Om Valentijn te vieren, geven wij een overnachting met ontbijt weg in het luxueuze boetiekhotel Sir Albert in Amsterdam. 

We vieren Valentijn vandaag, maar laten we de romantische vibes gewoon nog wat verderzetten want jij maakt kans op een nachtje in de Sir Boutique-kamer van het gezellige, chique boetiekhotel Sir Albert dat middenin onze bruisende hoofdstad ligt. En niet alleen in Amsterdam is dit hotel een ware hotspot; ook in Hamburg, Berlijn en ja, Ibiza zijn de Sir Hotels big business. Met hun persoonlijke kijk op moderne luxe creëert het team elke keer weer een unieke hotelervaring voor al hun gasten.   

Sir Albert

Trendy features

Gevestigd in een oude diamantslijperij en op een steenworp van het Museumplein heeft het hotel prachtige kamers met hoge plafonds en trendy features als LED satelliet-tv's en een Sir Hotels signature bedding collection. Maar ook een Sir Albert's goodie box en krachtige regendouche staan op jou te wachten. 

Sir Boutique-kamer

Lekker tafelen

Naast de exclusieve hotelkamers is er ook The Study waar je aan de openhaard kunt genieten van je krant of je gezelschap en neem ’s ochtends plaats aan onze keukentafel voor een heerlijk ontbijt. Het ontbijtmenu wordt dagelijks samengesteld met verse, hoogwaardige producten zodat u op een gezonde manier aan de dag begint. Ga vooral ook terug voor de lunch of het diner om nieuwe smaken te proeven, zeldzame sake’s te ontdekken en blijf dan vooral nog iets langer hangen met een handgemaakte cocktail.

The Study
Izakaya-restaurant

Wat te doen?

Wil jij kans maken op een overnachting in Sir Albert? Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en onder de post te vertellen met wie jij een nacht in het Sir Albert Hotel wil doorbrengen en waarom!

Voorwaarden

De winactie loopt tot 28 februari 2018. Na afloop worden de winnaars bekendgemaakt op de website en nemen wij persoonlijk contact op met de winnaars.

Beeld: Sir Albert