Waarom het grote modenummer van Marie Claire iets voor jou is

Go get 'm!

Lees ook

Daar is-ie dan: Marie Claire’s fashion issue met alle trends voor spring/summer 2018. Het modeseizoen is officieel van start gegaan en hoe kunnen we dat beter vieren dan Marie Claire’s grote modenummer te lanceren? 

 
Zowel offline als online is mode wat de klok slaat bij Marie Claire. In dit maartnummer vieren we mode in de puurste vorm. Met Bette Franke als covermodel komt dat helemaal goed. Een echte powervrouw met een topcarrière en twee beeldschone kinderen. En wacht: de buitenkant is even schitterend als de binnenkant! Als je Bette kunt krijgen, dan ga je natuurlijk all the way, dus schoten we niet alleen een fantastische fashionserie met haar – van top tot teen gehuld in hebberigmakend Chanel – maar maakten we samen ook een beautyreportage over de nieuwe make-up dit seizoen. 
 
Reportages
8 maart is het Internationale Vrouwendag, een mooie gelegenheid om naast heel veel mode een hommage te brengen aan alle vrouwen die de manier waarop we naar de wereld kijken veranderen. Onze inspiring women op pagina 48 snijden fundamentele thema’s aan als besnijdenis, seksuele intimidatie, vrouwenrivaliteit, racisme en milieu. Daarnaast hebben we exclusieve interviews met Big Little Lies-actrice en YSL-gezicht Zoë Kravitz (pag. 38), powervrouw Sofia Helin uit de serie The bridge (pag. 82) en Rose McGowan, die eigenhandig de #metoo-beweging aan het rollen bracht (pag. 72).
Mode is de rode draad. Mode verbindt. En mode kan een middel zijn om belangrijke issues aan de kaak te stellen – kijk naar de onvolprezen Vivienne Westwood met haar fashionoorlog tegen klimaatverandering (pag. 27).

Wat je nog kunt verwachten in deze Marie Claire:

  • Reportage: probeer die telefoon eens weg te laten
  • Paraderen en flaneren; ga mee op citytrip met ons naar Parijs
  • Shop de shoot: 4 toptrends binnen budget
  • Joggen of yoga? Check je beautybehoefte!
  • Rwanda kiest voor vrouwen: maar is het feministische beleid écht zo mooi als het lijkt?

Naast deze highlights vind je nog meer beauty, carrière en inspirerende vrouwen in dit nieuwe nummer van Marie Claire. Maar ook op de website kun je veel mode verwachten. Enjoy! 

Wil je genieten van voordelige abonnementen? Wij hebben ze voor jou op maat gemaakt. Sluit je deal hier!

Blijf vooral Marie Claire ook online, op Facebook en Instagram volgen! 

X,
Hoofdredacteur Annelies en team.

Laatste nieuws

Zie ook