Dit zijn de 5 meest iconische momenten van de Spice Girls

Girlpower!

Dit zijn de 5 meest iconische momenten van de Spice Girls

Eindelijk is het zover: de Spice Girls maken een comeback. Op 3 februari postte Victoria Beckham een foto met alle dames en kondigde hiermee de reünie aan. Dit zal de eerste keer zijn dat de dames samen het podium betreden sinds 2012. Wij vonden het een goede aanleiding om terug te blikken op de vijf meest iconische momenten van de Spice Girls so far.

1/ ‘Union Jack flag’ jurk

Tijdens de Spice's hun optreden van Who Do You Think You Are op de BRIT Awards in 1997 droeg Ginger Spice bij aan een iconisch outfit moment: ze droeg de Union Jack vlag jurk met rode platform-laarzen. Wie kent de jurk niet? Het jaar daarop werd de jurk voor 41,320 dollar verkocht!2/ Ontmoeting met Nelson Mandela en Prince Charles

Nelson Mandela was fan van de Spice Girls. Hij zei in 1997 dat de dames zijn helden waren en de ontmoeting voor hem een droom was. Op dezelfde dag wilde Prince Charles de dames ook graag ontmoeten. Check het filmpje voor dit iconic moment.

3/ Spice World - de film

In deze film speelden alle vijf de dames naast wereldberoemde sterren als Roger Moore, Elton John en Stephen Fry. Fans konden niet wachten om de film te bekijken. Nostalgisch? Marie Claire heeft de trailer voor je opgezocht:

5/ Olympische Spelen

In 2012 gaven de Spice Girls een geweldig optreden tijdens de Olympische Spelen in Londen. Ze maakten een entree op klassieke Britse taxi's en zongen hun grootste hits. The crowd went wild.

Lees ook: 7x weetjes over de Fifty Shades-reeks die bijna niemand weet

Beeld: Getty Images