Video: Ashley Graham samen met moeder Linda model voor campagne

Zie ze samen schitteren!

Video: Ashley Graham samen met moeder Linda model voor campagne

Het gaat goed met curvy supermodel Ashley Graham. Zo sierde ze de cover van Vogue en presenteert ze in America’s Next Top Model. Nu poseert ze samen met haar moeder Linda (53) voor de nieuwe swimwear campagne van het Amerikaanse merk Swimsuits for All.

Sterke band

Ashley vertelt dat haar moeder sinds de start van haar modellencarrière een enorme steun is geweest. Ze moest veel hindernissen doorstaan en zelfvertrouwen kweken om het punt te bereiken waar ze nu is, mede door de steun van haar moeder.

Ashley zegt dat om eindelijk samen voor de camera te poseren unreal voelt maar het de cirkel helemaal rondmaakt. Toen het merk Ashley benaderde met het concept twijfelde ze geen moment. Ze vond het een ontzettend goed idee en zei meteen “ja!”.

Uit de comfort zone

De shoot-ervaring was voor de 53-jarige moeder Linda bijzonder. Zo had zij nog nooit een string bikini gedragen en werd zij uit haar comfort zone getrokken. Ashley wil dat vrouwen van haar moeders leeftijd zich sterker in een bikini voelen en weten dat zij er ook goed uit zien. Ze gelooft dat schoonheid voorbij leeftijd, ras of maat gaat. In elke fase van je leven kun je je mooi voelen.

Bekijk hieronder de campagne.

Lees ook: Plus-size model Jana Voyvodich: "we zijn zoveel meer dan onze maat"

Beeld: Swimsuits for All