Zo ging het eraan toe op de Marie Claire x Guerlain Beauty School

Kijk even mee!

Zo ging het eraan toe op de Marie Claire x Guerlain Beauty School

Een zondag als een andere? Dat was het afgelopen weekend zeker niet. Op 4 februari werd de Marie Claire & Guerlain Beauty School georganiseerd in The College Hotel in Amsterdam en laten we het niet onder stoelen of banken steken, daar móest je gewoon bij zijn. Dertig lezeressen kregen een beauty make-over van Guerlain's expert en Training Director Massaniello Bogaert en gingen fris en fruitig de deur uit. En niet alleen met een mooie gezonde glow, maar ook met een goodiebag die gevuld was met Guerlain-producten t.w.v. 600 euro! 

Ready, set, go

Terwijl iedereen wellicht nog aan de ontbijttafel zat, gingen de eerste lezeressen samen met het team van Marie Claire, waaronder hoofdredacteur Annelies Pijper, ijverig aan de slag in het P.C. Hooft Salon van The College Hotel. De prachtige ruimte vol spiegels reflecteerde de zon op de frisse gezichten van onze lezers. Net wat we nodig hadden om de Beauty School te starten. Na een hapje, sapje en een korte geschiedenis over het Parijse huis Guerlain kregen we tips over het reinigen en verzorgen van de huid. 

Blote-billen-gezicht

Na het verwijderen van alle make-up zagen we een mooie gelijkheid en dan merk je toch meteen die samenhorigheid tussen onze lezeressen. Leuk om te zien! En al willen we graag een ode aan het blote-billen-gezicht brengen, tijdens de Marie Claire & Guerlain Beauty School afgelopen zondag ging het vooral over het ontdekken van Guerlain's arsenaal aan verzorgings-en make-up producten en het aanleren van nieuwe make-up technieken. And so we did!

Met onze Guerlain Orchidée Impériale-crème (hemels btw), de Météorites Base en onze make-up penselen in de aanslag begonnen we met het aanbrengen van foundation en een neutrale make-up – de focus lag hierbij vooral op de wimpers en wenkbrauwen en dat was voor velen een ware eye opener, letterlijk en figuurlijk. Naast een hele nieuwe make-up look mochten we ook alle gebruikte producten opbergen in onze goodiebag. Score! 

Persoonlijke tips

Training Director Massaniello en zijn team van experts kwam langs om persoonlijke tips over het aanbrengen van Guerlain-producten toe te lichten, het uitzoeken van de perfecte foundation kleur en hoe kleine make-up aanpassingen grote verschillen kunnen maken.

Op het einde van de dag werd er nog uitgebreid genoten van kleine hapjes en een glaasje champagne, gewoon omdat het kon en omdat we een samenkomst met onze lezeressen altijd willen vieren. Er werd geschaterd met de voor-en na foto's en lekker nagekletst. Een zondag ondergedompeld worden in Guerlain in dus altijd een goed idee, zo bleek uit alle reacties. 

Kijk even mee:

Guerlain's Training Director Massaniello en Marie Claire's hoofdredacteur Annelies.
Team Guerlain

Wil jij volgende keer ook meedoen aan een exclusief Marie Claire-event? Hou ons in de gaten voor meer acties en events!

Beeld: Helene Wiesenhaan | Video: Sanne Bakker