Sarah Jessica Parker ontstemd door Kim Cattrall

Het einde van de vriendschap is in zicht...

Elke vriendschap heeft wel eens zijn ups en downs, maar het einde van de vriendschap tussen Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall is in zicht. Vorig jaar zei Kim Cattrall (Samantha Jones) dat zij nooit bevriend was met haar medespeelsters in Sex and the City. Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) reageerde hierop in de Watch What Happens Live with Andy Cohen-show.

‘Just heartbroken’
Sarah Jessica was te gast in de show om haar nieuwe serie Divorce te promoten. Andy Cohen vroeg wat haar reactie was toen Kim zei dat ze nooit bevriend zijn geweest en nooit meer dan collega’s waren. Sarah Jessica reageerde hierop met de woorden ‘just heartbroken’.

Persoonlijke ervaring
Ze vervolgt dat zij dit nooit zo heeft ervaren en dat ze het een verdrietig situatie vindt. Zo zei ze: “Ik denk altijd dat wat ons bindt de unieke Sex and the City-ervaring was. Het was een professionele ervaring, maar het werd persoonlijk omdat het jaren van ons leven was”.

Geen derde film
Kim zei eerder dat ze klaar was met de serie en haar rol als Samantha niet gaat herhalen. Een derde film staat dan ook niet meer op de planning. Eerder zei Sarah Jessica Parker hierop dat ze het ‘enorm pijnlijk’ vindt.

Kijk even mee naar Sarah Jessica’s reactie:

Lees ook: De vijf beautylessen die je kunt leren van Sex and the City

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws