Recordaantal kijkers voor De Luizenmoeder

De serie is een hit!

Lees ook

De vierde aflevering van de Avrotros hitserie De Luizenmoeder heeft afgelopen zondagavond bijna 3,5 miljoen kijkers getrokken. Dit is voor lineaire televisie erg hoog en bij dit getal zijn nog niet eens de on-demand views geteld. Het versloeg zelfs de zondagavond topper Studio Sport.

Basisschool satire
De serie speelt zich af op basisschool De Klimop en is een satire op het gedrag van ouders tegen elkaar op het schoolplein en schoolpersoneel binnen de basisschool muren. In de hoofdrol speelt Jennifer Hoffman (foto) als luizenmoeder Hannah. Andere rollen zijn verdeeld door Ilse Warringa als de pittige juf Ank, Diederik Ebbinge als de onzekere directeur Anton en Bianca Krijgsman als de ijverige hulpmoeder Nancy.

Stijgend aantal
De kijkcijfers voor de serie blijven elke week stijgen. Waar de eerste aflevering 844 duizend kijkers trok, stemden al 1,4 miljoen mensen op de tweede aflevering af. De derde aflevering trok ruim 2,4 miljoen kijkers en nu zitten ze dus inmiddels op de 3,5 miljoen.

Een hit
De vraag is of dit kijkcijferaantal nog kan stijgen: zal de vijfde aflevering nóg hogere aantallen bereiken? Only time will tell. Wat wel zeker is, is dat de serie een hit is. Er wordt zelfs bij Avrotros gesproken over een tweede seizoen.

Lees ook: Deze celebs kozen bewust voor geen kinderen

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook