Meghan Markle’s speech liep niet helemaal als gepland

Dit moet je even zien!

Meghan Markle’s speech liep niet helemaal als gepland

Meghan Markle betrad afgelopen week het podium in een pak van Alexander McQueen tijdens de Endeavour Fund Ceremony in de Goldsmiths’ City Hall in Londen om een gewonde soldaat te eren. Een ongemakkelijk moment ontstond toen haar spreekkaarten op de grond vielen.

Meghan begon haar speech met de woorden: “Dankjewel en goedenavond, het is een privilege om hier te mogen zijn. De tweede prijs van de avond is toegekend aan een individu die excellentie heeft geprobeerd te bereiken in een gekozen sport of avontuurlijke uitdaging”.

Technisch probleempje

Daarna nam ze een stap terug en lachte ze geduldig naar de co-presentator. De naam van de winnaar was vermist geraakt. Samen met haar co-presentator spendeerde ze een minuut aan het vergelijken van aantekeningen in stilte, terwijl het publiek begon te mompelen.

Meghan ging er elegant mee om, lachend terwijl ze met het technische probleempje omging. Uiteindelijk wist haar co-presentator aan te kondigen dat Daniel Claricoats, een veteraan uit Afghanistan, de prijs had gewonnen. 

#MeghanMarkle’s first award ceremony didn’t entirely go to plan..... @EndeavourFund pic.twitter.com/ksCQyXHdkY — Rebecca English (@RE_DailyMail) 1 februari 2018Lees ook: Deze actrice vervangt Meghan Markle in Suits

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Getty Images