Zien: Adele transformeert zichzelf tot Dolly Parton

Dit moet je even zien!

Op het eerste gezicht lijken Adele en Dolly Parton totaal niet op elkaar. Toch besloot Adele zich volledig te transformeren tot haar idool. Met een passende outfit, enorme laag make-up en een gigantische pruik komt ze aardig in de buurt van Parton en dat vinden haar enthousiaste fans op social media ook. 

Stijl
De 72-jarige Dolly Parton is nogal uitbundig in haar kledingstijl en dan hebben we het nog niet eens over haar kapsel gehad. Op het eerste gezicht lijkt het een onmogelijke transformatie, de twee zangeressen hebben bijzonder weinig zelfde uiterlijke kenmerken, maar met een roze broek, blazer met steentjes, roze metallic pumps, een diep uitgesneden witte blouse en akoestische gitaar kwam Adele al aardig in de buurt, qua looks dan. 

Metamorfose
Haar kledingstijl mag dan wel helemaal afgestemd zijn op de smaak van Dolly Parton, maar de transformatie was nog niet helemaal geslaagd. Met heftig aangebrachte make-up (groene oogschaduw, opzichtige aangezette blush op de wangen, net íets te veel highlighter) en een enorme gekrulde bolde pruik begon Adele wel heel erg op Dolly te lijken.. 

Alle moeite is niet voor niets geweest, Dolly reageerde onder de foto met: “And I will always love you.”

Lees ook: Exclusief interview: Supernova Margot Robbie als ijskoningin

Bron: Beau Monde | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws