Marchesa gaat niet showen op New York Fashion Week

Heeft dit te maken met de beschuldigingen naar haar man Harvey Weinstein?

Lees ook

Georgina Chapman zal de nieuwste collectie van haar modemerk Marchesa niet showen op de aankomende New York Fashion Week. Dit nieuws komt op het laatste moment en verrast veel mensen in de industrie. Haar show stond gepland op 14 februari, er gaan geruchten dat de ontwerper nog niet klaar is met de productie wegens privéredenen. 

Volgens een insider aan de New York Post: “Georgina kon er niet mee doorgaan, ze was te bang. Ze was ontzettend enthousiast maar naarmate de datum naderde, koos ze ervoor om het te annuleren.” De nieuwe FW 2018-19-collectie zal nu digitaal geshowd worden. De woordvoerder van het Amerikaanse modemerk: “Marchesa kijkt ernaar uit om hun herfst/winter-collectie 2018-19 dit seizoen in een nieuw format te presenteren.”

Seksuele intimidatie
De show zou een soort comeback geweest zijn voor Georgina Chapman, die sinds vorig jaar niet meer gezien is. Zij scheidde haar man en filmproducer Harvey Weinstein nadat ‘ie werd beschuldigd voor tientallen jaren van seksuele intimidatie in Hollywood. Georgina zei destijds: “Mijn hart breekt voor alle vrouwen die enorme pijn geleden hebben door deze onvergeeflijke acties. Ik heb ervoor gekozen om mijn man te verlaten. Het zorgen voor mijn kinderen is op dit mijn prioriteit en ik vraag de media voor de nodige privacy op dit moment.  

Lees ook: Waarom iedereen het heeft over deze Louis Vuitton-jas

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook