Zien: Je kan nu een nachtje bivakkeren op het Blue Planet-schip

Fans van de natuurdocumentaire Blue Planet opgelet!

Lees ook

Sinds we de Britse natuurserie Blue Planet II hebben gezien, kunnen we niet stoppen met denken aan die dolfijnen aan de Zuid-Afrikaanse Oostkaap of het prachtige Antarctica. Blue Planet II is zeven uur lang vanuit je luie stoel reizen door alles wat de oceaan te bieden heeft. En om ons nog reislustiger te maken, kan je nu ook nog eens slapen op het Blue Planet-schip Alucia. Hadden we je al verteld over de complete excursie de je er bij krijgt? Dit is een buitenkansje!

Airbnb
Met het iconische Alucia-schip zijn grote delen van de documentaire gefilmd. Het schip bevindt zich momenteel in Nassau op de Bahama’s en drie gelukkige Airbnb-gebruikers krijgen de kans om daar te verblijven. Wanneer ze aan boord zijn, zal het schip naar de diepte van de zee zakken. De drie gelukkigen krijgen de de kans om de prachtige onderwater wereld te ontdekken.

Excursie
Zelfs als je de show niet hebt gezien, kun je nog steeds enthousiast worden over deze epische reis (reisdatums van 1 tot 8 april). Het avontuur begint in Cape Eleuthera op de Bahama’s, waar gasten aan boord gaan en de bemanning ontmoeten. Het beste van de driedaagse trip is misschien wel de twee uur durende excursie op een van de duikschepen, die je duizenden meters onder de zee brengt.

Om kans te maken om aan boord te mogen, vragen de makers Blue Planet je om een aantal vragen te beantwoorden: vertel ons over je ideale diepzee-avontuur. Stuur deze voor 10 februari in en hoor 17 februari of je een van de winnaars bent! Mee doen kan hier.

 

 

Lees ook: Zo werk je vanuit het buitenland als een digital nomad

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook