Zien: Blue Ivy vraagt haar ouders om te dimmen op de meest sassy wijze

Little Blue....

Zien: Blue Ivy vraagt haar ouders om te dimmen op de meest sassy wijze

Blue Ivy is misschien pas zes jaar oud, tijdens de Grammy’s stal ze totaal de show. De Carter-clan was gisteren in alle glorie aanwezig bij de Grammy Awards in New York. En het leek erop dat Little Blue haar superster ouders, Beyoncé en JAY-Z, in het gareel moest houden.

Little Blue

Natuurlijk werd er gefilmd gisterenavond, toen de camera op de familie Carter was gericht stal Blue Ivy de show. Wat er te zien was? Toen het echtpaar - dat in juni een tweeling verwelkomde - applaudisseerde voor de emotionele speech van zangeres Camilla Cabello, verzocht de kleine Blue haar ouders om zich iets te kalmeren. "Blue laat hen weten wie hier werkelijk de baas is", schreef iemand op Twitter als reactie op de schattige actie van de kleine.

Rap skills

Blue weet zo nu en dan de schijnwerpers te stelen. Onlangs toonde ze haar rap skills op Blue's Freestyle, een bewerking van het 4:44-album van JAY-Z. En tijdens de Grammy’s dit jaar kwam Little Blue weer in de kijker te staan met haar chique, witte jas, met bijpassende broek en sprankelende zilveren schoentjes. 

Geen Grammy

JAY-Z, die genomineerd was voor acht Grammy’s, was gekleed in een all black look. Beyoncé droeg een zwartfluwelen japon met een hoge hals en uitgesneden schouders van de ontwerper Nicolas Jebran. Ze maakte de look af met oorbellen tot op de schouders, een grote zwarte hoed en paarse lippenstift. JAY-Z ging helaas met nul Grammy's naar huis. 

 Lees ook: Dit waren de Grammy's best dressed dit jaar

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Getty Images