7x weetjes over de Fifty Shades-reeks die bijna niemand weet

Wist jij nummer 6?

Lees ook

Over iets meer dan twee weken is het dan zover en kunnen de fans eindelijk het laatste deel van de Fifty Shades-reeks bewonderen. Maar voordat Fifty Shades Freed in de bioscoopzalen te zien zal zijn, is het hoog tijd om een aantal feitjes op een rijtje te zetten. Er zijn namelijk heel wat dingen die jij misschien niet wist?

1/ Jamie Dornan gebruikte een sok om zijn geslachtsdeel te bedekken
“Als man doe je al je essentials in een klein zakje als het ware. Vervolgens knoop je ‘m dicht en ziet niemand er iets van”, aldus Jamie

2/ Lucy Hale deed auditie voor de rol van Anastasia Steele
We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar Lucy wilde dolgraag de rol hebben. “Er waren sommige dingen die ik zo awkward vond om hardop te lezen. Maar het is echt een rol waarbij je je honderd procent moet geven. Anders zet je jezelf echt totaal voorschut”.

3/ Dakota Johnson droeg een lapje voor haar intieme zone
Als on screen boy Jamie het doet, dan doet Dakota het natuurlijk ook. 

4/ Sex scènes voelde eerder aan als een opdracht dan iets wat sexy was
“Het is allesbehalve een romantische situatie. Het is allemaal heel technisch et cetera. Meer als een taak die je moet uitvoeren”, aldus Dakota.

5/ Charlie Hunnam was eerst gecast voor de rol van Christian Grey
Maar door het hectische schema gaf hij maar al te graag het stokje door aan Jamie Dornan. “Het was de meest verschrikkelijke professionele ervaring die ik ooit heb gehad”, aldus de Britse acteur.

6/ Tijdens de eerste film waren er BDSM-experts aanwezig
Tsja, zij hebben er in ieder geval verstand van…

7/ De moeder van Dakota, Melanie Griffith, mag de films niet zien
De 60-jarige actrice draait al jaren mee in de filmindustrie, maar de Fifty Shades-reeks heeft ze nooit mogen zien. Voor haar grootmoeder maakte Dakota overigens een uitzondering.

Lees ook: Dakota Johnson vindt liefdesgeluk bij deze zanger

Bron: Grazia | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook