Meghan Markle heeft de ontwerper van haar trouwjurk gevonden

Wij hebben de details!

Al zal Meghan Markle pas in mei dit jaar door het gangpad lopen en zich de vrouw van Prins Harry noemen; het weerhoudt ons er niet van om in tussentijd al wat te speculeren over hét huwelijk van het jaar. Én we weten al een beetje over haar trouwjurk, jawel.

De Suits-actrice en soon-to-be royal heeft de ontwerper van haar bruidsjurk uitgekozen. Dit met haar goede vriendin en bruidsstylist Jessica Mulroney, volgens Good Morning America (GMA). De royalty reporter Omid Scobie onthulde in GMA afgelopen vrijdag een paar details over wat Markle zal dragen op haar grote dag. “We hebben een designer”, zei Scobie. “Meghan liet vorige week haar stylist Jessica Mulroney overvliegen van Toronto naar Londen, waar ze samen met de ontwerper een geheime fitting in Kensington Palace hadden.”

Stijlvol en elegant
Tijdens het vierdaagse bezoek van Mulroney hielp zij naar verluidt met het planningsproces en hoewel de naam van de ontwerper die Meghan gekozen heeft nog niet bekend is; de jurk is al in de maak. “Ze hebben een aantal verschillende ontwerpen geprobeerd en zijn momenteel het design aan het finetunen”, zei Scobie. De royalty specialist wist ook te vertellen dat Markle een jurk wil die ‘eenvoudig, stijlvol en heel elegant’ is.

Ook de voorbereidingen voor de trouwerij zijn in volle gang waarbij Scobie aanvult: “Harry geeft zich volledig over als het aankomt op de details van het feest. Harry heeft duidelijk gemaakt dat hij Meghan volledig vertrouwt.” 

Lees ook: 10 dingen die je vast nog niet wist van Meghan Markle

6 unieke trouwenjurken voor een ontraditionele bruiloft

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws