Zo wordt Rihanna in één klap jouw nieuwe huisbaas

Nou, het prijskaartje is niet niets!

Volgens The Observer verhuurt Rihanna haar huis in Los Angeles voor 16.500 dollar per maand. Wat dat betekent? Dat jij zoveel mag dokken waardoor de Amerikaanse zangeres jouw feitelijke huisbaas kan zijn. 

Lucky one
De zangeres/actrice/ondernemer die binnenkort te zien is in Ocean’s 8, zou in augustus vorig jaar de Spaanse villa gekocht hebben voor 2,75 miljoen dollar. Later probeerde ze het prachtige huis opnieuw te verkopen, maar die lucky one is nog zoek. Riri is als tussenoplossing nu op zoek naar huurders. Iemand?

Met vier slaapkamers in het hoofdgebouw, elk met eigen badkamer en Franse deuren, vergis je niet, beschikt het gebouw over een open woon-en eetkamer met een ‘ontbijteiland’, wat dat betekenen mag. Er is ook een extra slaapkamer in het ‘achterhuis’ evenals een badkamer en toegang tot een kitchenette, plus een loungeruimte en eethoek. 

Privébioscoop
Heb je vier auto’s en weet je ze niet te huizen? Luxeproblemen blijven wel problemen, daar heb je gelijk in. No worries, bij dit omheinde pand parkeer je je nieuwe auto op de opritlaan. Naast een zwembad, een lounge terras en cabana is het nog gezellig vertoeven in de privébioscoop en zijn er nog wat geheime hebbedingetjes die te ontdekken zijn. 

Kijk vooral hier even mee!

Lees ook: Dit is waarom je dit jaar naar Iran moet reizen

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws