Zo blijf je Marie Claire volgen op Facebook

Et voilà! Je hoeft nooit meer een artikel te missen.

Zo blijf je Marie Claire volgen op Facebook

Het hoge woord is eruit: Facebook gooit het roer helemaal om. Het sociale medium zal voortaan meer de nadruk leggen op sociale interacties, waardoor je meer updates te zien krijgt van mensen uit je omgeving. Dit betekent dus ook dat er minder artikelen van sites die je volgt in je tijdlijn verschijnen... Hoe kun je dan toch het interessante fashion-, beauty-, en lifestylenieuws van Marie Claire blijven volgen? Wij leggen het uit.

Mis niets meer

Zit jij niet te wachten op de Candy Crush-punten van die ene collega waarmee je nooit een woord mee gewisseld hebt? Maar ben je wél benieuwd naar de nieuwste modetrends, de beauty hacks die je als ladyboss niet mag missen, de mooiste reisverhalen of toffe winacties? Dat kan. En no worries, het kost je slechts een halve minuut van je tijd. Dit moet je doen:

1. Ga naar Marie Claire op Facebook

2. Druk op ‘Volgend’

3. Selecteer ‘Als eerste weergeven’

Et voilà! Je hoeft nooit meer een artikel te missen.

Vind je het stiekem wel fijn om weer de updates van je vrienden te zien, dan kun je natuurlijk ook gewoon dagelijks een bezoekje brengen aan Marie Claire.nl. Het bevlogen team zorgt er met alle liefde voor dat er elke dag weer een nieuwe mix van mode, beauty, health, carrière en lifestyle artikelen voor je klaarstaan. 

Lees ook: Zo kun je duizenden extra film bekijken op Netflix

Beeld: Getty Images