Viktor & Rolf vieren hun 25-jarige jubileum groots

Ga dat zien!

Viktor & Rolf vieren hun 25-jarige jubileum groots

Ons designersduo van eigen bodem Viktor en Rolf viert dit jaar hun 25-jarige bestaan van hun gelijknamige modelabel. En dat doen ze groots. Naast een exclusieve Prêt-à-Porter-collectie in samenwerking met Zalando, is nu ook bekend wanneer en waar hun exclusieve expositie te zien zal zijn. 

Couture

De nieuwe tentoonstelling Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years is samengesteld door de ontwerpers zelf en de Canadese curator Thierry-Maxime Loriot. Maar liefst 45 meest iconische stukken van Viktor & Rolf's couture-werken zullen getoond worden in de Kunsthal in Rotterdam. De collectie varieert van kostuums voor ballet en opera's tot ontwerpen uit het eigen archief.

Antieke poppen

Ook zullen er een aantal van Viktor & Rolf's Dolls-collectie te zien zijn: replica's van antieke poppen gekleed in de meest iconische looks van de ontwerpers maar ook speciale stukken uit hun nieuwste collectie 'Boulevard of Broken Dreams'. Veel om naar uit te kijken dus. Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years is van 27 mei tot en met 30 september 2018 te zien in de Kunsthal in Rotterdam. De collectie in samenwerking met Zalando is vanaf 1 februari te koop!

Lees ook: Deze Nederlandse tentoonstellingen laten je glimmen van trots

Beeld: Getty Images