10 dingen die je vast nog niet wist over Meghan

Meghan is niet haar echte naam!

Lees ook

Het leventje van Meghan Markle heeft zich grotendeels in de schijnwerpers afgespeeld, eerst in Suits en daarna als verloofde van prins Harry. Hierdoor weten we best veel over de aanstaande bruid, maar deze 10 dingen heb je vast nog niet gehoord: 

1/ Haar eerste vraag over prins Harry
Meghan en Harry werden door vrienden gekoppeld, en op een blind date gestuurd. In plaats van dat de vriendin van Meghan een vragenvuur over zich heen kreeg, wilde Meghan alleen weten of haar date een aardige jongen was. Lief!

2/ Ze houdt van Indie muziek
Op haar inmiddels verwijderde blog noemde ze een paar van haar favoriete liedjes: Dog Years van Maggie Rogers, LA Calling van Crystal Fighters en Don’t Run van Mr. Little Jeans. Grote kans dat geen van deze titels je bekend voorkomen.

3/ Haar bijnaam in haar kindertijd was ‘Bloem’
Meghan is gek op bloemen, altijd al geweest. Haar liefde voor bloemen ging zo ver dat ze haar moeder vroeg om haar ‘Bloem’ te noemen. De kleine Meghan ging dus een aantal jaar door het leven als ‘Bloem’, al was dit alleen een bijnaam. Haar liefde voor bloemen is wel nog steeds terug te zien op haar Instagram. 

4/ Goede voornemens voor het nieuwe jaar 
Elk jaar maakt Meghan een lijstje met goede voornemens, in 2016 nam ze zich voor minder op haar nagels te bijten, te stoppen met vloeken en opnieuw Frans te leren. Eigenlijk hele gewone voornemens. 

5/ Haar eerste bijbaantje
Meghan heeft vroeger net als bijna alle kinderen een bijbaantje gehad, op 13-jarige leeftijd werkte ze bij een yoghurtwinkel en dat voor maar €3,- per uur. Ze kijkt hier nu waarschijnlijk lachend op terug want voor één aflevering van de bekende serie Suits verdiende ze €41.614.

6/ Prins Harry wist meteen dat Meghan de ware was 
Harry vertelt tijdens het verlovingsinterview met BBC dat hij meteen wist dat Meghan de ware was. Vanaf het allereerste moment dat hij haar zag. Als we hem mogen geloven bestaat het dus écht: liefde op het eerste gezicht. 

7/ Ze schreef een brief aan Hillary Clinton 
Op haar elfde zette Meghan zich al volop in voor vrouwenrechten. In een reclame werd gesuggereerd dat vrouwen thuishoren in de keuken. Meghan vond het belachelijk en besloot het heft in eigen handen te nemen en een brief te schrijven aan de First Lady: Hillary Clinton. Dapper voor een meisje van 11 jaar.

8/ Hier is ze bijzonder goed in 
Meghan heeft een heel bijzonder talent: ze is uitzonderlijk goed in het maken van kalligrafie (sierlijke letters). Om haar tijd te doden bleef ze oefenen en nu maakt ze de mooiste karikaturen. 

9/ Prins Harry heeft haar nog nooit in ‘Suits’ gezien 
Meghan werd bij het grote publiek bekend als Rachel Zane uit de bekende serie Suits. Ondanks haar populariteit kende prins Harry haar niet zo, dat vertelde hij in het verlovingsinterview met BBC. Hun eerste afspraakje was dus écht een blind date.

10/ Meghan is niet haar echte naam 
Als we het hebben over Rachel Markle zouden waarschijnlijk veel mensen denken dat het een zus of ander familielid is van Meghan. Niets is minder waar, Meghan is niet haar échte naam, ze heet namelijk: Rachel Meghan Markle. 

Lees ook: Meghan wist al haar socials

Bron: Beau Monde | Beeld: Getty Images 

Laatste nieuws

Zie ook