Dít is waarom je het Love Yourself-issue van Marie Claire niet wil missen

Dít kun je verwachten in het Love Yourself-issue van Marie Claire!

Dít is waarom je het Love Yourself-issue van Marie Claire niet wil missen

We worden een beetje moe van alle perfecte plaatjes om ons heen. Doorgestylede concepten, social media accounts waarvan je zeker weet dat er niks echt aan is om het bereik te vergroten en geforceerd geliefd te worden. Ach, het is een speciaal gegeven. Met het Love Yourself-issue van Marie Claire dat nu in de winkel ligt, hopen we je aandacht te trekken én vast te houden over een onderwerp dat ons nauw aan het hart ligt; zelfliefde. 

Gelukshormoon

Op wel honderd manieren kun je de dag vandaag een compliment krijgen, ze vliegen je zowaar rond de oren. Is het geen like op je nieuwe Instagram-post, dan is het wel een duim omhoog op je Facebook-update. We worden elke minuut van de dag beïnvloed door meningen van anderen. En laat ons eerlijk zijn, het is een beetje of zelfs heel verslavend, toch? Bij elke like stroomt er namelijk een kleine stoot serotonine door je lijf. Lekker is dat toch. Maar wat als dat zou wegvallen, geef jij jezelf dan dan meer complimenten? Houden van jezelf, het is zowaar een zware interval training geworden.

Houden van

Een mooier mens worden begint met je lekker in je vel te voelen. Ben je dun, dik, transgender, heb je krullen of ben je heel lang? Vergeet niet; deze dingen maken jou jou. Je lijf en je geest, je hebt er van elk maar een voor je hele leven, wees er lief voor. Waarom je deze nieuwe editie van Marie Claire niet wil missen, dat lees je onderaan het artikel. Ren naar de winkel of bestel 'm hier!Highlights in deze Marie Claire:

  • Wij spraken actrice Michelle Williams in een exclusief interview
  • Inspiring women: deze vrouwen verschillen en daar zijn ze trots op
  • Lees hoe Nederlands ontwerper Liselore Frowijn het tot in Parijs schopte
  • Ontdek het verhaal van Nadia die seksslavin was bij I.S. 
  • Shop de prachtige serie met model Iza Ijzerman vol retro pastels en fluffy wol
  • Kleur op je wangen en glitter voor elke dag? Het mag!
  • Heb je last van darmklachten? Welke vrouw niet! Probeer het FODMAP-dieet eens
  • Ga mee op reis met ons naar Taghazout in Marokko, het is de moeite waard!

Naast deze highlights vind je nog meer beauty, carrière en inspirerende vrouwen in dit nieuwe nummer van Marie Claire. Maar ook op de website kun je veel rondom dit thema verwachten. Enjoy! Ren nu naar de winkel of vind 'm hier!

Wil je genieten van voordelige abonnementen? Wij hebben ze voor jou op maat gemaakt. Sluit je deal hier!Blijf vooral Marie Claire ook online, op Facebook en Instagram volgen!