Exclusief: wij gingen in bad met Poppy Delevingne

Poppy deelt haar geheim voor een ultieme pamper night!

Lees ook

Elke vrouw hunkert naar een beetje Poppy Delevingne’s coolness. Met haar doordringende blauwe ogen, transparante huid, haar model off-duty looks en haar quirky persoonlijkheid is het Britse model en actrice ieder designer zijn droom. Zo ook voor het Britse beauty-en lifestylemerk Jo Malone London, waar ze het eerste gezicht van werd en waarvoor ze nu naast de zijde van zangeres Karen Elson staat in de Sing Out-campagne. En dat het een goede match is, blijkt wel uit de persoonlijke anekdotes die Poppy met ons deelt. 

De Orange Blossom Cologne was de geur die je droeg op je trouwdag. Wat maakt Jo Malone London nog meer speciaal voor jou?
“Het is Brits net als ik (lacht) en het heeft gewoon iets speciaals en eigenzinnigs. Ik draag de geur Red Roses al sinds in 22 jaar ben. Het eerste wat mij aantrok aan mijn man James was zijn geur. Wanneer ik hem vroeg wat voor parfum hij droeg zei hij Amber & Lavender van Jo Malone London. Ook staat mijn huis vol met hun kaarsen en Orange Blossom was inderdaad mijn trouwgeur. Ik krijg er nog steeds vlinders van in mijn buik als ik eraan denk. Eigenlijk loopt Jo Malone London als een soort rode draad door mijn leven.”

Wellicht staat je badkamer dan ook vol met de Jo Malone London-kaarsen. Hoe ziet jouw ultieme pamper night eruit?
Bath time is life! Ik gebruik Jo Malone badoliën. Red Roses is mijn all time favoriet. En dan gewoon uren liggen, het zou kunnen dat je mij niet ziet tot in de ochtend.”

Zijn deze badoliën ook gelijk een winter musthave voor jou?
“Bij koud weer zou ik vooral alles van de Jo Malone London Vitamine E-collectie gebruiken. Alle producten uit die lijn zijn super hydraterend. Het geeft je meteen een oppepper op een regenachtige dag.”

En van die dagen weet jij natuurlijk alles af als echte ‘British girl’. Waar zou je ons mee naar toe nemen op een druilerige dag in Londen?
“Ik zou jullie direct meenemen naar het Victoria en Albert Museum. Daarna maken we ons weg naar het Claridge’s hotel in Mayfair voor een heerlijk Engelse kop thee. Hun scones met jam zijn serieus out of this world! Op een zonnige dag zou ik jullie meenemen in een roeiboot op de Serpentine-rivier met een ijsje.”

Deal!

Lees ook: Interview: actrice Elisabeth Moss

Tekst: Rachelle Verdel | Beeld: Jo Malone London

Laatste nieuws

Zie ook