Meghan Markle wist al haar socials

Het is het einde van een tijdperk voor actrice Meghan Markle

Het is het einde van een tijdperk voor actrice Meghan Markle. In de aanloop naar haar huwelijk met prins Harry heeft ze al haar socials gewist.

Nieuwe lifestyle
Eerder stopte ze al met haar lifestylesite The Tig, nu zijn ook haar Instagram en Twitter verdwenen. Aardig wat royals zitten op social media en het is niet ondenkbaar dat ze na haar huwelijk weer online gaat. Maar vermoedelijk dan met een nieuwe naam (Meghan van Wales? Meghan van Sussex?) met uitsluitend nog mededelingen over haar charitatieve activiteiten. Wat het toch allemaal net even wat minder spannend maakt.

Social media
Markle had al geruime tijd geen foto’s op haar persoonlijke sociale mediakanalen gepost en dat was misschien vanwege de overvloed aan aandacht die de voormalige actrice ontving. Onlangs werd Prins Harry nog gewaarschuwd door president Obama voor de gevaren die social media kan meebrengen. Ook voegde Obama er nog aan toe wat voor kracht social media kan hebben, in de positieve zin. Gelukkig houden alle social mediakanalen van Kensington Palace ons op de hoogte met alle updates die te maken hebben met het aankomende echtpaar. 

Lees ook: Meghan Markle doorbreekt alweer huwelijkstraditie met deze opvallende keuze

Bron: Beau Monde | Beeld: Getty Images

 

 

Laatste nieuws