Meghan Markle doorbreekt alweer huwelijkstraditie met déze opvallende keuze

Dit is waarom!

Lees ook

Dus, dit weten we tot nu toe van het huwelijk van Meghan Markle en haar prins Harry: 1. Op 19 mei zullen ze elkaar het ja-woord geven. 2. Het zal plaatsvinden in de St. George’s kapel in Windsor Castle. 3. Er zullen hoeden aanwezig zijn. Veel hoeden.

Traditie doorbreken
Daarnaast hangt er veel mysterie in de lucht over hét spektakel van 2018. Maar wanneer het aankomt op wie Markle door het gangpad zal wandelen, is het klare koek. Zo vertelt E Entertainment dat Meghan wil dat haar moeder Doria Ragland haar weggeeft aan haar prins op het witte paard. En dat is, laat ons zeggen, opmerkelijk. Meghan breekt hiermee traditie door voor haar moeder in plaats van haar vader Thomas Markle te kiezen. In een tweet van het Kensington Palace maakte de ouders een openlijk statement over haar keuze en wensen haar dochter ‘a lifetime of happiness met Harry’. 

 

Dat gezegd zijnde, heeft Meghan meer in petto om tradities te breken rondom haar huwelijk. Dat de 37-jarige actrice nog meer uit de lijntjes zal kleuren zit er aan te komen. Lekker bevrijdend. 

Lees ook: 7 designers die Meghan Markle’s trouwjurk willen ontwerpen

Bron: Marie Claire US | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook