Westwing geeft een interieur weg ter waarde van €5000

Geef iemand een waanzinnig cadeau!

Westwing geeft een interieur weg ter waarde van €5000

Een nieuw jaar, een nieuwe shop, een nieuw interieur. Groot nieuws: de Westwing-familie is gegroeid. Naast de vertrouwde club is de nieuwe interieurshop ‘WestwingNow’ nu ook live! En om dat te vieren geven ze het ultieme nieuwjaarscadeau weg: een compleet interieur t.w.v. €5000.

Cadeau

Een interieur winnen? Nee niet voor jezelf, maar voor iemand anders. Want geven is toch veel leuker dan krijgen? Iedereen kan meedoen. Maak een verlanglijstje aan ter waarde van €5000 , vertel in de titel in maximaal 18 woorden (want 2018) waarom deze persoon een nieuw interieur verdient en begin daarna met selecteren van de producten. De actie loop van 3 t/m 17 januari 2018.

Zo win je een interieur voor iemand

1/ Ga naar WestwingNow.nl en login.

2/ Maak een nieuw verlanglijstje aan. Beschrijf in de titel in maximaal 18 woorden wie je een nieuw interieur gunt in 2018 en waarom.

3/ Begin met het uitzoeken van producten en voeg tot €5.000 aan items toe aan je speciale verlanglijstje.

4/ That’s all. Je doet nu automatisch mee.

Nieuwe website

Bij WestwingNow vind je een vast assortiment bestaande uit meer dan 10.000 items van meer dan 300 designmerken uit binnen- en buiteland. Zoals: Bloomingville, Gubi, Jonathan Adler, Missoni Home, Muuto en nog veel meer. Al je favoriete items zijn nu altijd beschikbaar en staan binnen no time bij jou thuis. Daarnaast vind je in de shop-de-look compleet ingerichte kamers, in de meest uiteenlopende interieurstijlen, die volledig shopable zijn. Oh, en er is ook een zoekfunctie waardoor het shoppen nog makkelijker wordt én je hoeft je e-mailadres niet achter te laten. Niet meer slagen is haast onmogelijk!

Bron: Westwing, Beau Monde