Deze drie liptrends gaan dit jaar doorbreken

Déze drie trends zorgen gegarandeerd voor kissable lips

Lees ook

Van bruine lipstick tot Cinderella lippen; we hebben verschillende liptrends al zien komen en gaan. Ook in 2018 zien we er weer een aantal voorbij komen. Klinken glass- of makeout lips jou goed in de oren? Lees dan verder.

3 trends
Nu het nieuwe jaar begonnen is, zijn we als de wiedeweerga natuurlijk weer op zoek naar de leukste musthaves. Wat trek je aan? Hoe style je je haar? En, ook niet onbelangrijk: wat smeren we dit jaar op onze lippen?. 

1/ Glass 
The more shine the better; is jouw slogan dit jaar. Je hebt lippen met dikke lagen lipgloss misschien al bij celebs gespot, maar ook jij kunt dit jaar voor deze trend gaan. Enne, het is heel simpel. Smeer lekker veel lagen gloss op je lippen en tadá: daar heb jij je glass lips.  

 

@fentybeauty #galaxycollection

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

2/ Makeout 
Ook al zien we lippen graag met een mooie lipliner en voorzien van een matte kleurtje. Een gevaagd kleurtje, door middel van een lipbalsem met kleur, kan ook heel nonchie zijn. Makeout lips, is de naam die deze trend gekregen heeft en gaat over social media met de hashtag #wokeuplikethis. 

3/ Cupidoboog 
Een highlighter is áltijd goed, maar deze zien we dit jaar voornamelijk op onze cupidoboog. Make-up artiesten plaatsen massaal een laagje op deze plek om je lippen voller en jucier te doen lijken. 

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

Bron: Refinery29 Beeld: Instagram, Getty, iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook