5 boeken die je een spirituele boost zullen geven

De maand van de spiritualiteit is net van start gegaan!

Lees ook

De maand van de spiritualiteit is net van start gegaan! Met dit jaar als thema: ‘opnieuw beginnen’. Lezen is één van die dingen waar we meer tijd voor vrij zouden moeten maken. Het is ontspannend, brengt je kennis bij en geeft je vaak weer een frisse blik op het leven. En een frisse nieuwe start, dat is nou net waar het nieuwe jaar voor staat. Wij selecteerden zes positieve boeken waardoor jouw 2018 op een goede manier zal beginnen. 

1/ De edele kunst van not giving a fuck – Mark Mason
Dit is hét boek voor zelfhulphaters. Mark Mason vertelt ons dat we maar één ding in ons leven nodig hebben en dat is ultieme eerlijkheid. Stop met altijd maar positief te zijn en leer daarvoor in plaats hoe je om moet gaan met tegenslagen. Amen. 

 

2/ The Power Of Positive Thinking – Norman Vincent Peale
Lees alles over de kracht van positief denken. Als je een heel boek nodig hebt om dat voor elkaar te krijgen, hier is ie dan. Dit boek vertelt je hoe je je ambities en verwachtingen dan ook echt kan omzetten in daden. 

 

 

 

3/ Jij bent een badass – Jen Sincero
Alleen van de titel krijg je al een scheut energie. De bestverkopende auteur Jen Sincero van de New York Times daagt je uit om onze fantastische planeet te ontdekken. Met veel humor en een eigenzinnige schrijfstijl geeft de auteur de beste adviezen. Na het lezen van dit boek, kun je ’s ochtends weer de hele wereld aan.

 

4/ Unworthy – Anneli Rufus
In dit boek lees je hoeveel energie er wordt besteed aan het bekritiseren en overanalyseren van jezelf. Dit energie kan toch echt beter worden gebruikt? Vindt ook Anneli. Een boek vol nuttige interviews en persoonlijke verhalen die antwoord geven op die vraag. 

  

 

5/ Breaking the Habit of Being Yourself – Joe Dispenza
Dit is een boek dat je zeker even uit je comfortzone haalt. Joe Dispenza leert ons dat het niet de bedoeling is dat we hetzelfde blijven. Zelfgroei is ongelooflijk belangrijk en dat moeten we accepteren in ons leven. Tijd voor groei!

 

Lees ook: Dit wil je in januari doen, lezen en hebben

Beeld: Katelijne Verbruggen

Laatste nieuws

Zie ook