Deze 6 modebloggers en streetstyle sterren moet je volgen in 2018

Welke is jouw favoriet?

Het begint erop te lijken dat er elke seconde een nieuwe fashion blog wordt gelanceerd op de wereld. Wat het nóg moeilijker maakt om de beste fashion influencers ever te vinden. Toch lijkt het urenlang scrollen over je tijdlijn vanaf nu voorbij te zijn. Dit zijn de fashion influencers die je niet wil missen in 2018.

Sabina Socol
Ook wel de mini Brigitte Bardot genoemd. En die vergelijking zien wij zeker ook met haar volle lippen, effortless style en blonde lokken. Een bezoekje aan Socol haar Instagram en je hebt weer outfit-inspiratie for days. Wat je kan verwachten? Mooie tops, heel veel denim en rieten mandjes. Oh, we gotta love de parisienne stijl. 


Caro Daur
De Duitse Caroline Daur heeft al menig fashion liefhebber versteld doen staan met haar ontzettend mooie style. Met 1.2 miljoen volgers en haar uitnodiging van Stefano Gabanna om de D&G show tijdens de Milaan Fashion Week te lopen, staat Caro hoog op het lijstje van beste fashion influencers ever.  

 

Back in London

Een bericht gedeeld door Caroline Daur (@carodaur) op

 

Margaret Zhang
De Chinees-Australische Margaret Zhang is fotografe, schrijfster en styliste in New York. De – totaal niet typical – fashion blogger doet letterlijk alles zelf. Van de styling en het maken van haar eigen foto’s, tot het benaderen van grote fashion en beauty brands. Haar style in één woord: veelzijdig 

 

Charlotte Groeneveld
De Hollandse Charlotte Groeneveld, van thefashionguitar.com, staat vooral bekend om haar statement dresses. Op haar blog laat ze modeliefhebbers dan ook maar wat graag zien hoe je de statement rokken en jurken combineert.  

 

Helena Bordon
Deze prachtige vrouw is misschien wel de bekendste fashion blogger van heel Brazilië. Ze begon haar modeopleiding op jonge leeftijd, bij haar eigen moeder Donata Meirelles, die style director is voor Vogue Brazil. Waar ze op haar zevende al met haar moeder meeging naar fashion shows, steelt ze nu zelf de show met maar liefst een miljoen volgers op Instagram.


Alex Stedman
De fashion stylist uit Londen focust zich voornamelijk op het ‘live well for less’. Het leven hoeft volgens Alex niet duur te zijn. En datzelfde geldt voor fashion. Zo vertelt ze op haar blog dat ze schrijft over lifestyle en fashion voor ‘echte mensen’, met een normaal budget. 

Lees ook: Nieuwste Gucci SS18-campagne onwerkelijk mooi

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Getty Images, Instagram

Laatste nieuws