De leukste bestemmingen in Europa om oud en nieuw te vieren

De plannen zijn gemaakt!

De leukste bestemmingen in Europa om oud en nieuw te vieren

Oud en nieuw vieren: iedereen doet het op zijn eigen manier. Maar laten we eerlijk zijn, het eindigt vaak met een huisfeestje of kijken naar alle oud en nieuw-specials op tv. Tijd om die huisfeestjes in te ruilen voor iets anders en het avontuur op te zoeken. Hef je glas en bereid je voor op een levendige jaarwisseling met adembenemende uitzichten, hippe barretjes en lokale feesten. Dit zijn de plekken in Europa waar je wilt zijn! 

Rome

Rome is misschien wel de meest romantische plek om New Year’s Eve door te brengen. Cheers! Op de liefde, vriendschap en uiteraard je gezondheid.

Wenen

Een galadiner of een feestelijk bal. Do we need to say more? Het kan allemaal in het betoverende Wenen. En de stad heeft nog veel meer te bieden. Wat dacht je van een heerlijke party in de club of een chique lounge. Aan jou de keus.

Edinburgh

In Edinburgh vieren ze het Schots nieuwjaarsfeest en geloof ons, daar wil je bij zijn. Drie dagen lang staat de stad in het teken van de jaarwisseling en zijn er allerlei activiteiten georganiseerd. Enne, hadden we je al verteld over de fakkeltocht door de straten van Edinburgh? It’s amazing!

Lissabon

Je plannen voor oud en nieuw zijn gemaakt: Lissabon, de stad met de grootste ‘woonkamer’ Terreiro do Paco. Hef je glas met een uitzicht op de rivier de Taag en dans op de beste Portugese muziek. 

Reykjavik

De locals van Reykjavik zullen je een legendarische nacht geven. Met z'n allen verzamelen ze zo’n vijfhonderd ton aan vuurwerk die vervolgens om klokslag twaalf uur de lucht in gaat. Je kijkt je ogen uit!

Berlijn

Het is de stad van het nachtleven en met oud en nieuw is dat niet anders. The place to be? Onder de Brandenburger Tor zal genoeg entertainment te vinden zijn. Grote kans dat je deze jaarwisseling nooit meer zal vergeten.

Lees ook: Dit zijn de mooiste kerstetalages van dit jaar

Beeld: Katelijne Verbruggen