Zo verover jij een hele rij voor jezelf in het vliegtuig

Een heerlijk ontspannen begin van je reis.

Lees ook

Hoewel first class of business class natuurlijk het allerfijnst is, is het lang niet voor iedereen betaalbaar. Toch is een beetje luxe ook gewoon in de economy class te vinden. Tenminste, als je het slim aanpakt…

Trucje

Wanneer je een lange vliegreis voor de boeg hebt, is het wel zo fijn om onderweg zoveel mogelijk te kunnen ontspannen. Vooral wanneer je alleen reist, heb je echt geen zin in een huilende baby of een dolverliefd stel naast je. Gelukkig is er een simpel trucje om de kans op een hele rij voor jezelf te vergroten.

Relaxen

De meeste mensen reizen minimaal met zijn tweeën en willen dus graag naast elkaar zitten. Wanneer jij dus bij een rij van drie stoelen het plekje in het midden weet te bemachtigen, is de kans groot dat je de hele rij voor jezelf hebt en dus lekker languit kunt liggen.

Medepassagiers

Enige minpuntje: je weet van tevoren natuurlijk niet hoe druk het gaat zijn én hoeveel mensen er alleen reizen. Er is dus ook een kans dat je tussen twee anderen in komt te zitten en dan heb je natuurlijk liever het plekje bij het raam of bij het gangpad.

Ach ja, je kunt altijd nog bij de check-in navragen welke stoelen leeg zijn en dan maar hopen dat het zo blijft. 

Bron: Metro Lifestyle Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook