Dit zijn de mooiste kerstetalages van dit jaar

Nee, ook wij kunnen niet meer wachten op Kerst!

Lees ook

Tijdens de feestdagen door de winkelstraten lopen is bijna het leukste wat je kunt doen. Buiten alle leuke jurkjes, kerstspullen en cadeautjes ziet alles er zo gezellig uit. Van glinsterende lichtjes tot de nodige glitters: alles wordt uit de kast getrokken om de straten zo leuk mogelijk aan te kleden. De meeste etalages zijn dan ook geweldig versierd. Dit zijn volgens ons de allermooiste:

De Bijenkorf
Het warenhuis dat in Nederland bekend staat om de mooie kerstetalages is natuurlijk De Bijenkorf. Naast dat je hier perfect terecht kunt voor je kerstoutfit en cadeaus, hangt er rond de feestdagen altijd een heerlijke sfeer. Het is dan ook onmogelijk om langs De Bijenkorf te lopen zonder even stil te staan bij de uitbundig versierde etalage. Probeer dan nog maar eens niets te kopen…

Harvey Nichols 
Harvey Nichols is een van de bekendste warenhuizen in Londen en kan natuurlijk niet achterblijven met zijn kerstetalage. De winkel valt vooral in het donker heel erg op, met z’n prachtige felgekleurde verlichting. Dit jaar staan de etalages in het teken van sterren en het eindresultaat is dan ook een heus kunstwerk. 

 

Hudson’s Bay
De warenhuizen van Hudson’s Bay zijn pas geleden ook in de grote Nederlandse steden geopend en ook daar kunnen we nu dan ook genieten van de mooiste kerstetalages. Het warenhuis versiert zijn etalages het hele jaar door met de mooiste versieringen, maar pakt tijdens de feestdagen extra uit. In elke stad en elk land zijn de etalages anders, maar waar je ook bent, je bent gegarandeerd van een enorm spektakel. Deze etalage in Toronto wordt zelfs met hekken afgezet, zodat mensen het niet kapot maken. 

Harrods
In Engeland weten ze wel hoe ze met kerstversiering om moeten gaan. Londen wordt rond de kerstperiode altijd versierd met de allermooiste decoraties en ook Harrods is geen uitzondering. Het warenhuis fleurt de winkelstraten op met z’n extravagante kerstversiering, en deelt een video waarin gasten in de winkel live liedjes zingen. Daarnaast mogen de winkeliers ook nog een eigen kerstbal ontwerpen. Deze etalages mag je niet missen! 

 

Een bericht gedeeld door Harrods (@harrods) op


Lees ook: De mooiste expo’s om nu te bezoeken 

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook