Haarstylist van de sterren, Jen Atkins, onthult de ultieme haargeheimen

Zo creëer je de aankomende feestdagen de perfecte Hollywood-look.

Haarstylist van de sterren, Jen Atkins, onthult de ultieme haargeheimen

Ze zorgt er elke keer weer voor dat de lokken van onder andere Kim Kardashian, Chrissy Teigen en Shay Mitchell er stralend uitzien en mag zichzelf inmiddels dan ook de haarstylist van de sterren noemen. Jen Atkins kent alle geheimen voor een stralende haardos. 

Carrière

Jen is al jaren de vaste kapper van de Kardashians en wist binnen no time een enorm klantenbestand op te bouwen. En dat werken met celebrity's toch even andere koek is dan met de 'normale mens', daar kwam de haarexpert al snel achter. "Sterren in Hollywood weten dat hun uiterlijk erg belangrijk is voor hun carrière. Ze nemen hun beautyregime erg serieus en bezuinigen zeker niet op tools en producten". 

Tips & tricks

Er zijn dan ook een aantal dingen die onmisbaar zijn voor een gezonde en glanzende haardos. Naast dat Jen aanraadt om haarvitamines te slikken en je haren regelmatig te verzorgen met een haarmasker, blijken er nog veel meer tips & tricks te zijn. Zo is Jen een voorstander van een oud katoenen t-shirt om je haar mee te drogen, investeren in een goede borstel en altijd, maar dan ook echt altijd, je haar met de juiste heat protection-verzorgingsmiddelen behandelen. 

Je weet dus wat je moet doen voor een weelderig Hollywood-kapsel. 

Lees ook: Het super goedkope haarproduct waar Kim Kardashian bij zweert

Bron: Marie Claire UK Beeld: Getty