De vijf beautylessen die je kunt leren van Sex and the City

Aan deze tips heb je pas écht wat!

Lees ook

Niet alleen de geweldige garderobe van Carrie Bradshaw is iets waar menig modemeisje van droomt, ook van de beauty looks van de vier vrouwen uit Sex and the City kunnen we veel leren. Waar zo’n serie wel niet goed voor is!

1/ Je bent nooit te oud voor vlechten of staarten

Laat niemand je ooit vertellen dat die boxer braids of twee lage staarten écht niet meer kunnen. Wanneer jij je er lekker bij voelt en jezelf er prima uit vindt zien, dan is er niemand die daar tegen in mag gaan.

2/ Glitters zijn altijd goed

Nu was de fashionable Carrie nooit echt vies van een glitter hier en daar. Maar naast de nodige glitter in je schoenen, jurkjes en tassen, is ook een sparkle in je make-up niet onnodig. Met mate uiteraard…

3/ Wees niet bang om af en toe eens te experimenteren

Charlotte trakteerde zichzelf ooit op een permanentje en nam, al was het tijdelijk, abrupt afscheid van haar brave look inclusief headband. Mocht je dus twijfelen om je lange lokken eens kort te wieken voor een bob, probeer het dan gewoon. Je haar groeit toch wel weer aan, mocht het echt helemaal niks zijn. 

4/ Zorg dat je altijd een lipstick en een spiegeltje in je tas hebt zitten

Je weet immers nooit wie je tegenkomt of waar je aan het eind van de dag zal belanden. Dan is het altijd fijn om jezelf even een touch up te kunnen geven, niet waar?

5/ Breng ook ’s winters een bezoek aan de pedicure

Zal je net zien: zijn die onwijs leuke open schoentjes opeens in de aanbieding, zien jouw voeten er niet per se op hun best uit. Dat kan nogal een ongemakkelijk gedoe opleveren en dat wil je op zo’n moment niet. Zorg er dus voor dat jouw voeten er te allen tijde tip top uitzien, zodat je zonder schaamte alle open schoenen kunt passen die je leuk lijken. 

Lees ook: Sarah Jessica Parker heeft verdrietig nieuws voor Sex and the City-fans

Bron: Vogue.com Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws

Zie ook