Dit zijn de mooiste beautygifts voor onder de kerstboom

Of voor op je eigen verlanglijstje!

Een limited edition geurkaars, een super-exclusief parfum en de perfecte rode lipstick. Leuk om cadeau te geven, of om te krijgen.  

In Amsterdam
De City Exclusives van Le Labo zijn exclusief verkrijgbaar in de stad waarvoor ze zijn gecreëerd. Wil je ze allemaal ruiken, dan zul je de wereld over moeten vliegen. Van Londen naar Tokyo en van Chicago naar Parijs. Amsterdam heeft ook een eigen variant. Met mos, patchouli en warme specerijen.

Le Labo Mousse De Chene 30, 100 ML € 385

 

Coco-Rood
Gabrielle ‘Coco’ Chanel ging de deur niet uit zonder rode lipstick. De kerstcollectie van Chanel bevat vier tinten rood, voor elke huidtint een perfecte match. En ook de verpakking kleurt mee. 

Chanel Rouge Allure Velvet NO.3, € 36

 

Love to give
In geval van kerstcadeaustress denkt het merk Marie-Stella-Maris graag met je mee. Deze hebberigmakende cadeauset bestaat uit een zeep en een bodylotion in de iconische geur Poivre Noir Frais met geranium en zwarte peper. 

Marie-Stella-Maris Body Care Giftset NO.73, € 49

 

Knapperend vuurtje
Avondenlang bingewatchen wordt nog fijner als je huis lekker ruikt. Deze knappe kaars geurt heerlijk naar boshout, dennennaalden en kersenhout. Daar word je warm van.

Acqua Di Parma Limited Edition Silver Gems, € 110 

 

3, 2, 1. Glow!
Hét product voor de perfecte glowy huid? Gevonden! Deppen met dit foundationkussentje zorgt voor een egale teint met een subtiele gloed. Hij beschermt bovendien tegen de zon. Fijn, zo’n multitasker.

Clarins Cushion Foundation, € 44

 

Pretpalet
Tien kleuren oogschaduw plus een set foundations en concealers: al je feestmaquillage in één paletje. Hij is limited edition, dus wees er als de kippen bij 

Giorgio Armani Holiday Palette, € 128,99

 

Lees ook: 6 x vlugge partylooks voor de feestdagen  

Tekst: Marjolein Vermeij

 

Laatste nieuws