Gigi Hadid showt ‘okselhaar’ en krijgt lading aan kritiek

Het internet heeft haar mening alweer klaar.

Lees ook

Het adventskalenderfilmpje van LOVE Magazine wekt dit jaar een grote discussie op. In een reeks sexy video’s zijn onder anderen Doutzen Kroes, Bella Hadid, Rita Ora en Gigi Hadid te zien. Die laatste maakte met haar zichtbare ‘okselhaar’ de tongen flink los. 

Statement
Terwijl Gigi in een sexy sportoutfit haar favoriete work-out laat zien, zijn kijkers afgeleid door haar okselhaar. Het zou gaan om een statement, maar daar is niet iedereen even blij mee. Afgaande op de reacties kan okselhaar bij vrouwen écht niet door de beugel. Onder de Instagram-post gaat men he-le-maal los met commentaar over dit zgn. statement. De één vindt het vies en de ander prijst het model juist vanwege haar lef. 

Vies
“Dit is walgelijk, ik word er misselijk van” en “Okselhaar is niet hygiënisch”, zijn een greep uit de reacties. Maar ook: “Gigi ziet er altijd goed uit, of ze nu haar oksels heeft geschoren of niet”, en “Bij vrouwen is okselhaar vies, maar bij mannen niet? Go Gigi en go LOVE Magazine”. 

Toch claimen anderen dat wat er onder Gigi’s oksels te zien is, geen haar is, maar pluisjes afkomstig van haar trui. Bekijk de beelden hieronder, wat denk jij? 

Lees ook: Dit is het ding dat altijd weggewerkt wordt bij Gigi Hadid

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook