Volg deze verzorgingsstappen en partyprep je huid

Nog twee weken en het is Kerst. Tijd om je huid partyproof te maken!

Volg deze verzorgingsstappen en partyprep je huid

Fris en fruitig de feestdagen doorkomen?  Da's een kwestie van op tijd beginnen en goed kijken waar je huid behoefte aan heeft. Wij tellen af naar de feestdagen met negen superfijne beautyproducten die jouw velletje  klaarstomen voor de feestdagen.

Nog 2 weken

Een natuurlijke, roze blos begint bij een goede doorbloeding. Deze massagetool helpt: elke ochtend een minuutje of twee rollen.

The Body Shop, Twin-Ball Revitalising Facial Massager, € 20.

Nog 10 dagen

Een vitamineshot met maar liefst 15 procent pure vitamine C. ’s Ochtends vier druppels verdelen over je gezicht. Na een kuurtje van tien dagen verdwijnt je grauwe teint als sneeuw voor de zon.

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster, 10 ml, € 27,95.

Nog 8 dagen

Tekenen van stress? Dan smeken je huidcellen om een portie extra energie. Meng een paar druppels van deze oppepper door je dagcrème. Al na een week ziet je huid er frisser uit.

Clarins, Booster Energy, € 39.

Nog 1 week

Mix een zakje poeder met water om je huid mee te reinigen en meng daarna twee druppels uit de flacon door je dagcrème. Na zeven dagen is je huid egaler.

Clinique, Fresh Pressed Daily Booster 7 Day Kit, € 28.

Nog 3 dagen

Eerst een laagje uit de zwarte tube als detox, dan drie minuten het oxygen booster laten intrekken voor extra energie. Gebruik drie dagen achter elkaar voor snel resultaat.

Philosophy, The Microdelivery Detoxifying Oxygen Peel, € 59.

Nog 24 uur

Breng je huid tot rust als je agenda vol staat met sociale evenementen. ’s Ochtends of ’s avonds de inhoud van één ampul aanbrengen over gezicht en hals.

Babor, Ampoule Concentrates SOS Active Purifier, € 19,90 voor 7 ampullen.

Nog 12 uur

Gisteravond een drankje te veel op en vanavond weer een feestje? Met dit oogmasker ben je zo van die wallen en dikke ogen verlost. Een kwartier laten intrekken tijdens het ontbijt en je kunt weer door.

Filorga Optim-Eyes Patch, € 45 voor 8 setjes.

Nog 45 minuten

Een toner kan nét het verschil maken in je verzorgingsroutine. Deze verkleint optisch je poriën. Aanbrengen met een wattenschijfje, vóór je andere skincare-producten.

Sisley Grapefruit Toning Lotion, 250 ml, € 77.

Nog 15 minuten

Je hebt geen lifter meer nodig na het aanbrengen van deze fluïde. De substantie zorgt ervoor dat licht perfect gereflecteerd wordt én het geeft een subtiel gebronsde teint.

Niod Photography Fluid Opacity 8%, 30 ml, € 23,75. 

Lees ook: Quick fire met topmodel Bella Hadid

Beeld: Getty Images