8 x kerstfilms die je moet zien op Netflix

Jááá, we mogen weer!

Lees ook

Ja, we mogen weer! Kerstmis is nog zo’n vijftien dagen van ons verwijderd en een betere manier om in de sfeer te komen is er niet. Hier onze top 6 van kerstfilms die je gewoon op Netflix kunt vinden.  

Arthur Christmas
Deze animatiefilm speelt zich af op Kerstavond. De klunzige zoon van de kerstman Arthur ontdekt dat er bij het cadeautjes uitdelen één meisje is vergeten. Het wordt een hilarische missie om het pakketje toch nog op tijd bezorgt te krijgen. 

A Christmas Carol
A Christmas Carol is de verfilming van het klassieke verhaal van Dickens. De film vertelt het verhaal van de norse oude man Scrooge. Hij vind Kerst maar niks en noemt het verspilling van zijn tijd. Drie geesten die hem vervolgens bezoeken, proberen hem te overtuigen dat Kerst het leukste feest is van het jaar. 

1/ The Spirit of Christmas
Kate is een advocaat met een onmogelijke opdracht. Ze heeft drie weken om een bed & breakfast te verkopen dat werkelijk lijkt op een spookhuis. De manager beweert dat er een kerstgeest in het huis ronddwaalt, die Kate’s plan niet zal waarderen.

 

2/ Bad Santa
De criminelen Willie en Marcus zijn op een roadtrip langs verschillende warenhuizen, waar ze verkleed hun opwachting maken als de Kerstman en één van zijn elfen. In plaats van hun rol als kerstman en elf te vervullen, zijn ze echter op dievenpad.  

 

3/ A Very Murray Christmas
Acteur Bill Murray verzamelde voor zijn Christmas musical comedy een sterrencast. Met onder anderen George Clooney en Chris Rock kan je een filmavond vol muziek en kerstsfeer verwachten. 

 

4/ I’ll Be Home For Christmas
Een ouderwetse kerstfilm voor het hele gezin. Assistent-officier van justitie Jackie heeft een lastige zaak af te ronden voor Kerst. Haar plan om met haar achtjarige dochtertje Kerst te vieren valt in duigen als haar norse vader opeens langskomt..

 

5/ The Night Before Christmas
Drie jeugdvrienden komen elke kerstavond bij elkaar om eens een goed feestje te vieren. Nu ze wat ouder worden, gaan ze nog een laatste keer op zoek naar het beste kerstfeestje van de stad. Denk Hangover in kerstsfeer.  

 

6/ Miracle On 34th Street
Als de aardige oude man Kris beweert de echte kerstman te zijn, verklaart iedereen hem voor gek. Advocaat Bryan besluit om hem te verdedigen voor de rechtbank door te bewijzen dat hij echt de kerstman is.

Lees ook: Zo kun je duizenden extra films bekijken om Netflix

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook