Video: Karlie Kloss danst alsof haar leven ervan af hangt

Bling bling!

Video: Karlie Kloss danst alsof haar leven ervan af hangt

De kerstcampagnes laten onze social media-kanalen weer dichtslibben, maar bij deze moesten we toch twee keer kijken. Het Amerikaanse model Karlie Kloss danst erop los in de Swarovski #GiveBrilliant-videocampagne voor Kerst. En niet zo'n beetje ook! Als een echte nachtraaf, weelderig versierd met Swarovski-kristallen, zweeft ze over de dansvloer, hopeloos zoekend naar vrienden. Laat ons eerlijk zijn, het gebeurt de besten.

Swarovski-crew

Samen met ondermeer Chiara Ferragni, Jourdan Dunn, Ruby Rose en Maye Musk viert ze Kerstmis, waarbij ook Boy George achter de draaitafels staat, Naomi Campbell aan de drankjes zit en Daya het lied 'Diamonds' van Rihanna luidkeels de ruimte inpompt. Enfin, we kunnen het beter laten zien dan omschrijven.Nieuwe strategie


Wanneer je aan kristallen beeldjes denkt zodra Swarovski het gespreksonderwerp is, heb je de laatste jaren onder een steen geleefd. Het Oostenrijkse luxemerk dat in 1895 het eerste zonlicht zag, is een transitie aan het ondergaan die niemand zag aankomen.

Coolheidsfactor

Nadja Swarovski vertelt in een interview aan Business of Fashion dat het merk een business model aanneemt zodat ze nog sneller kan inspelen op de behoeften van de klant. Zij is de vijfde generatie, en zwaait er nu – exact 100 jaar na de oprichting – de scepter. "Op dit moment zijn we aan het investeren in onze online platforms. Bijna 50 procent van onze traffic komt via mobiel, dus daarin investeren is een logische stap", vertelt ze aan Business of Fashion. Je hebt het misschien al gemerkt; hun influencer marketing werpt zijn vruchten af. Het ietwat doffe merk kreeg in no time een enorme coolheidsfactor, waarvan deze nieuwste campagne mooi voorbeeld is. Way to go!

Lees ook: Deze schoenen zijn het slechtst voor je voeten

Beeld: Swarovski