Jay Z onthult eindelijk reden achter ontrouw

In een recent interview vertelde hij openhartig over zijn ontrouw.

Jay Z onthult eindelijk reden achter ontrouw

Toen de zangeres vorig jaar het album Lemonade uitbracht, was meteen duidelijk dat er zich veel heeft afgespeeld tussen Beyoncé en manlief Jay Z. De rapper doet nu voor het eerst een boekje open over zijn ontrouw.

Misstap

Na de lancering van het album werd ‘Becky with the good hair’ het gesprek van de dag, al blijft onduidelijk wie dat nou precies is. Wat in ieder geval wel duidelijk is, is dat Jay Z zijn vrouw bedrogen heeft. De rapper hield zich lange tijd stil over zijn misstap, maar deed in zijn recentste album 4:44 nogal wat confessions.

De reden

In een interview met The New York Times vertelt Jay Z nu de redenen van zijn ontrouw. Hij leerde in de achterbuurt in Brooklyn, waar hij opgroeide, om zich af te sluiten van zijn emoties, vertelt hij. "Zelfs met vrouwen, je bouwt een muur om je heen. Bij mij zat dat diep. En dat leidt vervolgens tot allerlei andere zaken, zoals ontrouw."

Zijn bezoeken aan een therapeut hebben hem geholpen te beseffen waarom hij deed wat hij deed. "Ik ben zo gegroeid door die ervaring. Maar het belangrijkste dat ik leerde is dat alles verbonden is. Elke emotie is verbonden en komt ergens vandaan. En je moet je daarvan bewust zijn."

Artistieke therapie

Hollywoods bekendste koppel houdt de lippen altijd stijf op elkaar als het gaat om hun privéleven, maar dankzij zijn album 4:44 en haar album Lemonade ligt dat toch voor een groot deel op straat. "We gebruikten onze artistieke uitingen als therapie", vertelt hij. De persoonlijke liedjes aan elkaar laten horen, vond hij pijnlijk. "Het was heel, heel oncomfortabel."

Toch deed het stel er alles aan om hun huwelijk te redden. "Het was moeilijk, en we hebben er veel over gepraat. Maar je moet door die pijn heen. Het leed dat je zelf hebt veroorzaakt zien op iemands gezicht, dat is het moeilijkst."

Lees ook: Dit is de 'sexiest man alive' en iedereen is verontwaardigd

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images