Deze vrouw ondergaat 50 operaties om op Angelina Jolie te lijken

Of het haar gaat lukken, betwijfelen we.

Lees ook

We zullen het niet ontkennen: Angelina Jolie is een prachtvrouw. De Iraanse Sarah Tabar is echter zó geobsedeerd met het uiterlijk van de Amerikaanse actrice, dat ze besloot alles op alles te zetten om zoveel mogelijk op haar idool te lijken. Ze onderging maar liefst vijftig operaties en wist in korte tijd 40 kilo af te vallen. Maar of ze nou echt op de actrice lijkt…

Operaties
De Iraanse vrouw heeft een hele waslijst aan ingrepen laten uitvoeren. Zo liet ze haar lippen vergroten, haar gebit veranderen, haar neus puntiger en kleiner maken en haar jukbeenderen en kaaklijn transformeren tot die van Angelina. Toch is ze nog steeds niet tevreden en ze zegt door te zullen gaan tot ze honderd procent op de actrice lijkt. 

Ongezond
Op haar Instagram-profiel plaatst de vrouw foto’s om haar transformatie tot Angelina met de wereld te delen. De reacties zijn alleen allesbehalve positief en zelfs enorm heftig te noemen. Ook vinden velen dat ze er, mede door haar dunne armen en extreme gewichtsverlies, veel te ongezond uitzien. Ze lijkt zich er niets van aan te trekken.

Laatste nieuws

Zie ook