Kate en Wiliam ontvangen veel lof voor post over Meghan Markle

De Cambridges krijgen veel complimenten voor de felicitatie.

Lees ook

Al langere tijd gaan er geruchten dat Kate Middleton en Meghan Markle elkaar niet kunnen luchten of zien. Toch namen Kate en William gisteren de tijd om Meghan op Instagram in het zonnetje te zetten voor haar verjaardag. Iets wat hun volgers alleen maar kunnen omschrijven als classy.

Jarige Meghan

Meghan vierde gisteren haar 39ste verjaardag. Ondanks de spanningen tussen Meghan en Harry en het Britse koningshuis wensten de royals de voormalig actrice een happy birthday. “We wensen de hertogin van Sussex vandaag een fijne verjaardag”, plaatsen prins William en zijn vrouw Kate op Instagram.

Lovende reacties

Dat de Cambridge'jes Meghan op Instagram feliciteren, laat volgens veel fans van het stel maar weer zien dat de Kate en William altijd vriendelijk zijn. “The Cambridges, altijd classy”, “Dit is lief van jullie”, en “Jullie staan boven de situatie, jullie zijn fantastisch”, klinkt het in de reacties.

Meghan ontving via Twitter ook felicitaties van koningin Elizabeth en prins Philip. Prins Charles en Camilla feliciteren de birthday woman ook op Instagram, maar daar zijn niet alle reacties in de comment section lovend. “Voorzichtig dat ze jullie niet aanklaagt, omdat jullie haar foto gebruiken”, en “Serieus?”, schrijven een paar volgers.

Gelukkig zijn de meeste reacties positief en feliciteren de meeste volgers Meghan met haar verjaardag.

Volop in het nieuws

De familie Sussex is de afgelopen weken weer volop in het nieuws. Deze week verschijnt namelijk de biografie Finding Freedom waarin diverse onthullingen worden gedaan over het stel.

Eerder verscheen de biografie Meghan and Harry: The Real Story al. In dit boek zou staan dat het stel zich niet thuis voelde in het paleis en dat er gevreesd werd dat de de band tussen Kate en Meghan nooit goed zal worden.

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook