Zien: Romee Strijd showt groeiende babybump

De babybump van Romee Strijd is getting bigger and bigger! Het topmodel laat via Instagram weten ongeveer op de helft van haar zwangerschap te zijn, en showt haar followers daarbij haar prachtige buik!

Lees ook

PCOS

Romee droeg tijdens de lockdown een groot geheim met zich mee. Zo onthulde ze eind mei via een prachtige foto op Instagram in verwachting te zijn van haar eerste kindje.

Een groot wonder voor Romee. Het model lijdt namelijk aan PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom), een hormonale afwijking waarbij de eisprong vaak wegblijft. “Ik was zo bang dat het me nooit zou lukken omdat me verteld werd dat het moeilijker voor me zou zijn om zwanger te worden op natuurlijke wijze.”

Babybump

Door zich er in te verdiepen nam ze een andere levensstijl aan, waarbij ze minder intensief ging trainen, diverser ging eten en nam ze meer pauzes wanneer dat nodig was. “Geloof in jezelf, ben lief voor jezelf en je lichaam en laat je niet gek maken door je eigen gedachten.”

Inmiddels weten we ook dat Romee en haar hubby Laurens van Leeuwen in verwachting zijn van een baby girl. En nu Romee ongeveer op de helft zit, is ook haar babybump gaan groeien. Bekijk de beelden hieronder!

Dit bericht bekijken op Instagram

Beach day 🌞

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook