Dit is waarom het populaire ‘Glass Skin’ serum het hele internet over gaat

Het populaire middeltje is inmiddels al 12 keer uitverkocht.

Glass Skin

Liefhebbers van een serum, exfoliant, masker en ga zo maar door: houd die pinpas maar in de aanslag. Het populaire glass skin-serum gaat heel het internet over – en dat is niet zonder reden.

Glowy skin

Dat een serum je huid veel goeds doet, is voor veel beauty liefhebbers oud nieuws. Maar een serum die je huid er glass-like uit kan laten zien? Dat is nieuw. Het populaire Glass Skin-serum van Peach & Lily vliegt op dit moment als een razende over de toonbank. Je huid wordt er blijkbaar zó glowy van dat het product continu uitverkocht raakt.

12 keer uitverkocht

Peach & Lily’s Glass Skin Refining Serum is inmiddels al 12 keer uitverkocht, vliegt iedere drie minuten over de toonbank én er staan zo’n 25.000 mensen op de wachtlijst om het product in de wacht te slepen.

Het product belooft je een glass-like appearance te geven, vermindert poriën en maakt je huid glowy – zonder dat-ie vettig aanvoelt. Op Instagram vliegen de before- en after foto's je om de oren. En dat niet alleen, het flesje staat ook erg goed bij de rest van je beauty stash. Love it.

Beauty
  • Grazia
  • BSR, Instagram