Dit zijn dé webshops om online kunst te kopen

Kunst maakt elk huis speciaal.

Dit zijn dé webshops om online kunst te kopen

Kunst maakt elk huis speciaal, of je nu een minimalistische inrichting hebt of eentje met veel kleur en karakter. Mooie kunst aan de muur maakt je huis persoonlijk en o zo chic. Kunst kopen kan alleen nogal intimiderend zijn. Daarom selecteerden wij zes geweldige online kunstshops die niet alleen goed zijn voor de portemonnee maar ook nog eens gevuld met de mooiste schilderijen, prints en foto's. 

1/ Blooz Gallery

Blooz Gallery is dé online galerie voor hedendaagse kunst die focust op nieuw talent. Het is een platform dat onlangs afgestudeerde kunstenaars een podium geeft. Deze webgalerie combineert de onlineverkoop met pop-up expo’s.

2/ Juniqe

Art lovers on a budget opgelet: de onlineshop Juniqe verzamelt prachtige posters en prints voor een fijne prijs!

3/ Exhibitiona

Het platform Exhibitiona hoopt de jongere generatie te inspireren om van kunst te houden. Daarom verkoopt de site vooral contemporary kunststukken.

 

#EmmaKohlmann watercolors in 'Bird / Plane' at @newreleasegallery earlier this year

Een bericht gedeeld door EXHIBITION A (@exhibitiona) op

4/ Eyestorm

Surf naar Eyestorm als je op zoek bent naar kwalitatieve kunst. Eyestorm heeft een gevarieerde collectie, van urban-kunst tot abstract en klassieke stillevens.

5/ Exto

Exto heeft een divers aanbod van kunst, kunstenaars, galeries en exposities. Kunstenaars kunnen gratis een online galerie aanmaken en onderhouden.

 

Christel Weyts Strandlicht

Een bericht gedeeld door Exto (@exto.nl) op

6/ One Kings Lane

One Kings Lane is dé online shop om los te gaan als je van decoratie houdt. De indrukwekkende kunstcollectie bestaat uit schilderijen, tekeningen en prachtige foto’s.

 

Now THIS is a super chic office we'd gladly work 9-5 in. ]

Een bericht gedeeld door One Kings Lane (@onekingslane) op

Lees ook: Deze Franse interieur designers moet je volgen op Instagram

Beeld: Instagram, Getty Images