Britse Prins Harry gaat trouwen met actrice Meghan Markle

En dit is wanneer de twee het jawoord zullen geven!

Britse Prins Harry gaat trouwen met actrice Meghan Markle

Wedding bells! Prins Harry stapt in het voorjaar van 2018 in het huwelijksbootje met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Dat heeft Kensington Palace via Twitter laten weten. 

Verloofd

De geruchten rondom de verloving van Meghan en William deden al een tijdje de ronde, al het begon er steeds meer op te lijken dat de twee al verloofd zouden zijn. Dit is inderdaad waar; eerder deze maand zijn ze al verloofd. Clarence House bevestigt nu dan eindelijk het grote nieuws. Later deze dag is er een foto moment. We kunnen niet wachten op de kiekjes! De ouders van Meghan hebben ook gereageerd op het nieuws: “We zijn enorm blij voor Meghan en Harry. Onze dochter is altijd een geliefd persoon. Haar verbintenis met Harry, die dezelfde kwaliteiten heeft, zorgt voor grote vreugde voor ons als ouders.”

William en Kate

William en Kate hebben zich ook uitgelaten over de bekendmaking van het feestelijke nieuws: “We zijn erg enthousiast voor Harry en Meghan. Het is geweldig om Meghan te leren kennen en te zien hoe blij zij en Harry samen zijn", aldus William en Kate. De twee vormen al bijna twee jaar een geweldig koppel. Een verloving kon dan ook eigenlijk niet lang meer uitblijven. Nu nog wachten tot de bruiloft…

Beeld: Twitter, Getty Images