Dit vinden vrouwen het aantrekkelijkst bij mannen

Het is niet een van de zeven schoonheden!

Lees ook

Kuiltjes in je wangen, amandelvormige ogen of een spleetje tussen je tanden; we weten allemaal dat dit voorbeelden zijn van de zeven schoonheden. Die schoonheden zijn een paar eeuwen geleden bepaald, dus hoogste tijd voor een update. The National Center Biotechnology Information onderzocht welk kenmerk iemand nou het aantrekkelijkst maakt. We kunnen je alvast verklappen, het is niet een van de zeven schoonheden. 

De limbale kring
Wat blijkt, voornamelijk vrouwen vinden het aantrekkelijkst bij mannen wanneer er rondom de iris een donkere kring zichtbaar is. Deze wordt wel de ‘limbale ring’ genoemd. Het hangt van je leeftijd en je gezondheid af hoe sterk die aanwezig is. Hoe gezonder je bent, hoe zichtbaarder de ring. Dus mannen, you know what you gotta do.

Humor
Het gaat gelukkig niet allemaal om het uiterlijk, want uit onderzoek van de Psychological Reports blijkt dat humor voor beide seksen een van de belangrijkste en aantrekkelijkste eigenschappen is. O ja, en als je toch op die date gaat, neem dan een hond mee. Net als mannen vinden vrouwen een date met een hond het aantrekkelijkst.

Lees ook: Wil je witte tanden skip dan deze drankjes

Bron: Independent, Lexa.nl | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook