Naaktfoto's van een 18-jarige Madonna onder de hamer

Eenmaal, andermaal...

Naaktfoto's van een 18-jarige Madonna onder de hamer

Hoewel we in de loop der jaren al veel van Madonna hebben gezien, gaat de wereldster maar liefst 108 naaktfoto's van zichzelf veilen. Eenmaal, andermaal...

Pikant kiekje

Cecil I. Taylor maakte in 1977 een paar pikante kiekjes van Madonna, waarbij zij zonder kleding dansend voor zijn lens stond. De desbetreffende collectie bevat 108 verschillende foto's en worden geveild door Gotta Have Rock and Roll. Wel zorgt de zangeres ervoor dat de foto's niet zomaar bij iedereen kunnen belanden. Het openingsbod voor de naaktfoto's ligt namelijk tussen de 8.000 en 12.000 dollar. Ka-ching!

Veiling

Het is overigens niet de eerste keer dat er iets pikants van Madonna wordt geveilgd. Vorig jaar werd er namelijk bijna iets anders intiems van de zangeres geveild. Een vriendin van Madonna zou namelijk een slipje van haar hebben gesloten en wilde deze vervolgens veilen. De blondine was het hier absoluut niet blij mee eens en stapte destijds naar de rechter. Die besloot vervolgens dat het slipje inderdaad niet geveild mocht worden. Benieuwd naar de foto's? Hieronder vind je alvast een voorproefje!

 

Een bericht gedeeld door FlytimeTV (@flytimetv) op

Lees ook: Interview: Marie Claire sprak met Bella Hadid

Bron: Beau Monde | Beeld: Getty Images