Mannen uit dit land zijn het best in bed

Dan weten we dat ook weer...

Lees ook

Dat Fransmannen en Spaanse casanova’s menig vrouwenhart sneller laat kloppen, was al bekend. Maar of zij ook een beest in bed zijn, is een tweede. De heren uit down under blijken wereldwijd de beste bedpartner te zijn, dat blijkt uit onderzoek van datingsite Saucy Dates onder ruim 22.000 heteroseksuele gebruikers wereldwijd.

Rapport
Zij vroegen hun leden om de laatste persoon waar ze het bed mee deelde te beoordelen op een schaal van 0 tot 10, waarbij 0 het slechtst was en 10 het beste en onthulden vervolgens uit welk land hun sexpartner kwam. Hierbij kwamen de Australiërs het best uit de bus, net als Amerikanen en Zuid-Afrikanen. De heren uit Groot-Brittannië hebben nog een lange weg te gaan. 

Ook een tripje naar Nieuw-Zeeland kan beter nog even worden uitgesteld. De kans dat je daar van een koude kermis terug komt, is nog groter dan in Groot Brittannië. Enne, natuurlijk moet je deze lijst niet ál te serieus nemen, maar grappig is-ie wel. Nog even alle rapportcijfers inzien? Die zie je hieronder!

Australië – 8/10 
Zuid-Afrika – 8/10
United States – 8/10
Canada – 7/10
Frankrijk – 7/10
Duitsland – 7/10
India – 7/10
Italë – 7/10
Spanje – 7/10
Groot-Brittanië – 6/10
Nieuw-Zeeland 4/10

Lees ook: Dit is het gezondste alcoholische drankje 

Bron: Grazia | Beeld: Katelijne Verbuggen

Laatste nieuws

Zie ook