Deze drie whitening producten voor je tanden werken écht

Marie Claire tipt!
Deze drie whitening producten voor je tanden werken écht

De verklaring waarom we nou allemaal zo graag witte tanden willen is vrij simpel: het is een van de eerste (meest opvallende) dingen die mensen zien als ze hun 20-seconden-eerste-indruk van je maken. Professioneel je tanden laten witten daar kan nogal een prijskaartje aanhangen. Marie Claire tipt drie whitening producten voor thuis die écht werken. Goed nieuws: deze worden allemaal tot in Nederland geleverd.

1/ Crest 3D Whitestrips
Als je erg gevoelige tanden hebt, is dit product voor jou. Dit komt onder andere omdat de concentratie van hydrogen peroxide lager is.  

€ 27,95

2/ Opalescence Go 15%
Opalescence is een merk dat veel professionals in de tandheelkunde ook gebruiken. Het product is dan wel iets aan de prijzige kant, het zou wonderen moeten doen. 

€ 58,50

3/ Lumibrite Teeth Whitening Gel 32%
Dit product geeft je een goed resultaat in een korte tijd. Het risico hiervan is misschien wel dat je tanden wat gevoeliger worden. 

€ 16,25

Lees ook: Dit is de populairste lipstick op Pinterest

Bron: My Domaine | Beeld: Katelijne Verbruggen

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fc90218e3372', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });